لیوان تک جداره
لیوان تک جداره، یکی از انواع لیوان های یکبار مصرف موجود در بازار میباشد که به شدت کاربردی بوده و مورد نظر افراد بسیاری قرار گرفته است. لیوان های تک جداره مناسب برای استفاده های روزمره در خانه، مهمانی ها، کافه ها و رستوران های بیرون بر است و میتوان از آن ها در شرایط مختلفی استفاده کرد. از لیوان های تک جداره برای نوشیدن نوشیدنی های سرد و گرم استفاده میشود.
از آن جهت که ساختار آن ها گیاهی و ارگانیک بوده، نوشیدن نوشیدنی های گرم در این لیوان ها بی ضرر است و خطری ندارد. ساختار کاغذی تک جداره لیوان به گونه ای تعبیه شده است که از نفوذ مایعات به بیرون از لیوان جلوگیری میشود و میتوان مایعات را در زمانی طولانی در آن ها نگه داشت. لیوان تک جداره معمولاً در طرح های فانتزی و ساده تولید میشود و افراد میتوانند بنابر سلیقه خود، از انواع آن ها تهیه کرده و استفاده کنند.
لیوان های تک جداره یکبار مصرف علاوه بر استفاده راحتی که دارند، دارای مزایای بسیاری نیز هستند که از جمله آن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
به علت استفاده از مواد گیاهی و ارگانیک در ساختار لیوان های تک جداره، استفاده از این لیوان ها تهدیدی برای سلامتی انسان به شمار نمیرود.
ساختار لیوان تک جداره به گونه ای است که برخلاف مواد پلاستیکی، برای طبیعت و محیط زیست ضرری ندارد و در مدت زمان کمی تجزیه میشود. تجزیه پذیری این لیوان ها برای محیط زیست سودمند بوده و به کود های گیاهی تبدیل میشود.
به علت نحوه فرآوری لیوان های تک جداره، خمیر کاغذی به دست آمده از هر گونه آلودگی و مواد نیتراتی زدوده میشود و لیوان های تولید شده، لیوان های پاک و سالمی هستند.لیوان های تک جداره در سایز های مختلفی تولید میشوند و میتوان در شرایط مختلفی از آن ها استفاده کرد. همچنین این لیوان ها دارای طرح های مختلفی هستند و حتی قابلیت اجرای طرح مورد نظر افراد بر روی آن ها وجود دارد.
لیوان های تک جداره به علت عایق بندی در مرحله فرآوری، در برابر نفوذ مایعات مقاوم هستند و قابلیت نگهداری مایعات گرم و سرد را در زمان طولانی در خود دارند.قیمت این لیوان های یکبار مصرف به صرفه بوده و میتوان برای تهیه تعداد بالایی از آن ها اقدام کرد.
لیوان تک جداره ساختار کاغذی دارد و کاغذی که برای ساخت این لیوان ها مورد استفاده قرار میگیرد، یک لایه کاغذ پلیمر شده از مواد گیاهی میباشد. ساختار لیوان تک جداره کاملاً ارگانیک بوده و ساختار کاغذی آن از گیاهانی مانند: باگاس، نیشکر، ذرت، بلوط، نشاسته و چغندر قند تشکیل میشود. برای تبدیل سازی مواد گیاهی به کاغذ پلیمری، باید دقت عمل بالایی به کار برده شود.
هیچ گونه آلودگی یا نا خالصی در مرحله ساخت بر روی آن ها باقی نماند. از ویژگی های لیوان تک جداره ارگانیک گیاهی، میتوان به کمپوست پذیر بودن آن ها اشاره کرد که ورود آن ها به چرخه طبیعت نه تنها برای محیط زیست آسیب پذیر نیست بلکه با تبدیل خود به کود های گیاهی در زمانی کوتاه، برای محیط زیست مناسب میباشند.
برای تولید لیوان های تک جداره، ابتدا با پختن مواد گیاهی مورد نظر مانند نیشکر، باگاس و …، مایع خمیری کاغذی مناسب برای تولید این لیوان ها را به دست میآورند. محصولات گیاهی حین پخته شدن، مواد سمی و نا خالصی های خود را از دست میدهند و به صورت کاملاً خالص به خمیر تولید میشوند. خمیر تولید شده را فشرده سازی کرده و به صورت رولی در میآورند. در مرحله بعد، رول های خام به دست آمده در فرآیند تولید لیوان های تک جداره، به منظور عدم واکنش پذیری لیوان و نفوذ نا پذیری مایعات در آن، با مواد خاصی عایق بندی میشوند.
پس از مرحله عایق بندی این لیوان ها، رول های کاغذی بنابر کاربرد لیوان های نهایی، در اندازه های متنوعی برش داده میشوند و برای شکل پذیری و چاپ طرح بر روی آن ها آماده میشوند. در مرحله نهایی تولید لیوان های تک جداره، رول های کاغذی طرح دار را به شکل لیوان برش داده و به تولید انبوه میرسانند.
لیوان های تک جداره بنابر کاربردی که دارند، در وزن ها و سایز های مختلف ۷۰ سی سی، ۱۱۰ سی سی، ۱۲۰ سی سی،۱۸۰ سی سی، ۲۲۰ سی سی، ۳۶۰ سی سی تولید میشوند. هر کدام از این لیوان ها برای مصارف مختلفی در نظر گرفته میشوند که از جمله آن ها میتوان به مصارف: قهوه، بستنی، آبمیوه، چایی، شکلات داغ و …، اشاره کرد.
استفاده از این مایعات در لیوان های تک جداره، برای سلامتی افراد و محیط زیست مضر نمیباشد و میتوان از آن ها در طرح های مختلف استفاده کرد. لیوان های تک جداره در دو نوع گلاسه و مات به تولید انبوه میرسند که با توجه به سلیقه افراد خریداری میشوند. فروش انواع لیوان تک جداره در شرکت ما، در طرح ها و اندازه های متفاوتی به منظور مصارف مختلف به تولید میرسند که برای تهیه آن ها در طرح های عمومی یا سفارشی، میتوانید به وبسایت ما مراجعه نمایید.
تخفیف تابستانه سفارش لیوان کاغذی با 10% تخفیف داغ تا پایان تابستان 1402 |